▲▲▲▲ ANSWER THE QUESTIONS ▼▼▼▼
1. - HOW IS THE TUNA CLASSIFIED?
THE TUNA IS CLASSIFIED ACCORDING TO WEIGHT IN KILOGRAMS AND WITH THE SPECIES
2. - WHAT DOES GUTTING MEAN?
THEN THEY ARE CLEANED CAREFULLY TO REMOVE THE VISCERA
3. - WHY ARE THE TUNA PIECES WASHED?
WASH THE PIECES FROM THE CUT WITH WATER AT ROOM TEMPERATURE TO REMOVE RESIDUES OF BLOOD, GUTS AND OTHER PARTS
4. - HOW MANY TIME ARE FISHES COOKED WITH A TEMPERATURE
OF 100O C?
FOR A PERIOD OF 4 HOURS FOR TUNA SIZED-WEIGHING 80 POUNDS.
5. - WHAT FOR ARE BONES, FAT AND SKIN USED?
ARE USED TO PRODUCE FISH MEAL, RAW MATERIALS FOR FEED PRODUCTION.
6. - WHAT IS THE MAIN REASON FOR ADD COVER LIQUID?
THE ADDITION OF A COVER LIQUID SERVES AS A HEAT TRANSFER AND ELIMINATE SOME BACTERIA THAT MIGHT BE PRESENT, CONTROLING THE HEAD SPACE.
7. - WHAT IS THE MOST IMPORTANT PHASE IN ALL PROCESS?
STERILIZATION
8.-WHY IS LABELLING OF PRODUCTS DONE IN MANUAL?
THE LABELING OF THE FINISHED PRODUCT IS MANUAL, CLEANING IS DONE PREVIOUSLY FOR EACH OF THE CANS, WHICH ALLOWS TO SEPARATE THE CANS WITH PHYSICAL DEFECT.
9. - WHAT IS THE LIFESPAN FOR THE FINISHED PRODUCT?
THE PRODUCT HAS A LIFESPAN OF ABOUT FOUR YEARS.
♥♥♥♥♥ RESPUESTA A LAS PREGUNTAS ♥♥♥♥♥
- ¿COMO ES CLASIFICADO EL ATÙN?
EL ATUN ES CLASIFICADO DE ACUERDO AL PESO EN KILOGRAMOS Y CON LA ESPECIE.
- ¿QUE HACER CON LAS TRIPAS?
LUEGO SE LIMPIAN CUIDADOSAMENTE PARA ELIMINAR LAS VÍSCERAS
3. ¿POR QUE SON LAVADAS LAS PIEZAS DEL ATUN?
LAVE LAS PIEZAS DEL CORTE CON AGUA A TEMPERATURA AMBIENTE PARA ELIMINAR LOS RESIDUOS DE SANGRE, VÍSCERAS Y OTRAS PARTES
4. ¿CUANTO TIEMPO ES COCINADO EL PESCADO A UNA TEMPERATURA DE 100ºC?
POR UN PERÍODO DE 4 HORAS PARA EMPRESAS AFINES PESO DE 80 LIBRAS.
5. ¿PARA QUE SE UTILIZAN LOS HUESOS, LA GRASA Y LA PIEL?
SE UTILIZAN PARA PRODUCIR HARINA DE PESCADO, MATERIA PRIMA PARA LA PRODUCCIÓN DE PIENSOS
6. ¿CUAL ES EL MOTIVO PRINCIPAL PARA AGREGAR EL LIQUIDO?
LA ADICIÓN DE UN LÍQUIDO QUE SIRVE COMO CUBIERTA DE UNA TRANSFERENCIA DE CALOR Y ELIMINAR ALGUNAS BACTERIAS QUE PUEDEN ESTAR PRESENTES, EL CONTROL DE EL ESPACIO DE CABEZA.
7. ¿CUAL ES LA FASE MAS IMPORTANTE EN TODO EL PROCESO?
ESTERILIZACIÓN
8. ¿POR QUE ES ETIQUETADO EL PRODUCTO EN FORMA MANUAL?
EL ETIQUETADO DEL PRODUCTO TERMINADO ES MANUAL, LA LIMPIEZA SE REALIZA PREVIAMENTE PARA CADA UNA DE LAS LATAS, QUE PERMITE SEPARAR LAS LATAS CON DEFECTO FÍSICO
9. ¿CUAL ES LA VIDA UTIL DEL PRODUCTO TERMINADO?
EL PRODUCTO TIENE UNA VIDA ÚTIL DE UNOS CUATRO AÑOS.
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